Paul Carrack

Paul Carrack in Concert
Philharmonie & Patronaat presenteren
zo 21 mei ’23 20:00 - 22:00
zo 21 mei ’23
20:00 - 22:00
  • zo 21 mei ’23
    20:00 - 22:00
    Philharmonie,
    Philharmonie Grote Zaal
  • De kaartverkoop start op 27 januari om 10.00 uur via Ticketmaster. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Na het verlaten van school op 15-jarige leeftijd had Paul Carrack maar één doel in het leven: onderweg zijn en in een band spelen. In een verbazingwekkend gevarieerde en bevredigende carrière heeft de in Sheffield geboren zanger, songwriter en autodidactische multi-instrumentalist honderdduizenden, zo niet miljoenen kilometers afgelegd om die droom na te jagen. Touren en live optreden zit in zijn DNA.

Paul's 'Golden Voice' staat bekend om wereldhits als 'How Long', 'Tempted', 'Over My Shoulder' en de voor een Grammy genomineerde 'Living Years'. Door zijn samenwerkingen als toetsenist verscheen hij op tal van opnames en tournees met onder meer Eric Clapton, Ringo Starr, Elton John, BB King. Zijn liedjes zijn opgenomen door The Eagles, Linda Rondstadt, Michael McDonald, Tom Jones en Dian Ross.

Na 18 maanden lockdown waarin hij een nieuw album ‘ONE on ONE’ heeft opgenomen, een geweldige set van 9 soulvolle nieuwe composities en een geweldige cover ‘Behind Closed Doors’, keert Paul terug naar het podium met zijn fantastische 6-koppige band. Een avond om niet te missen.

Website: Paul Carrack

Een avond om niet te missen!