70 jaar Haarlems Symfonisch Blaasorkest

Een Haarlems feest
zo 12 feb ’23 14:00 - 15:50
zo 12 feb ’23
14:00 - 15:50
 • zo 12 feb ’23
  14:00 - 15:50
  Pauze 14:45
  Philharmonie,
  Philharmonie Grote Zaal
  Geweest

Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan geeft het Haarlems Symfonisch Blaasorkest samen met het Haarlems Gemengd Koor en het Ampzing Genootschap een spetterend concert in de Philharmonie. Kom luisteren naar prachtige klanken en beleef een onvergetelijke middag!

Het orkest bestaat in 2023 70 jaar. We willen daarom groots uitpakken met ons jaarlijkse concert. We doen dit niet alleen, maar treden samen op met het Haarlems Gemengd Koor. Het concert staat onder leiding van onze vaste dirigent Misha Sporck. Gastdirigent van het concert is Ago Verdonschot. Het programma bestaat uit bekende en minder bekende werken van onder meer Verdi, Puccini, Strauss, Gershwin en Elgar. Ook zal de première klinken van een speciaal voor ons orkest gecomponeerd stuk van Misha Sporck, de Poème Lyrique.

Haarlems Symfonisch Blaasorkest
Het Haarlems Symfonisch Blaasorkest bestaat uit een enthousiaste groep hout- en koperblazers die wekelijks repeteren in Schalkwijk. Elk jaar geeft het orkest verschillende concerten met als hoogtepunt de uitvoering in februari. Vanwege het lustrumjaar is het concert dit jaar in de Philharmonie in Haarlem.

Website: Haarlems Symfonisch Blaasorkest | Haarlems Gemengd Koor

Kom luisteren naar prachtige klanken en beleef een onvergetelijke middag!