Ben L'Oncle Soul

Philharmonie & Patronaat presenteren
do 2 feb ’23 19:31 - 22:30
do 2 feb ’23
19:31 - 22:30
  • do 2 feb ’23
    19:31 - 22:30
    Philharmonie,
    Philharmonie Grote Zaal
    Uitverkocht
  • Deuren open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur. Toegangsprijs is exclusief drankje en garderobe.

Philharmonie & Patronaat presenteren Ben L’Oncle Soul op donderdag 2 februari in Philharmonie Haarlem; een avond bomvol genre-overstijgende muzikaliteit die altijd zijn wortels in jazz en hiphop respecteert.

 

Tien jaar geleden bracht Ben L’Oncle Soul zijn allereerste album uit, met daarop zijn jazzy cover van The White Stripes’ ‘Seven Nation Army’. De bescheiden hit zette Ben’s buitengewone stem en soulvol charisma direct op de kaart en sindsdien is de Fransman met name in eigen land een gigantische ster geworden. Inmiddels heeft hij alter ego ‘L’Oncle Soul’ (Uncle Soul) achter zich gelaten; tegenwoordig gaat hij door het muzikale leven als ‘gewoon Ben’, zonder ook maar iets aan kwaliteit te hebben ingeleverd. Beter nog; zijn naams- en bijkomende koerswijziging hebben zijn muziek enkel rijker gemaakt.

Ben versmelt R&B met hiphop, jazz met pop, soul met reggae, en is er zeker niet vies van om nieuwe kruisbestuivingen te vinden. Zijn laatste album ‘Addicted to You’ laat horen hoe zijn vroegere idolen zoals Method Man, Lauryn Hill, Robert Glasper en Aaliyah hem nog immer inspireren. Wat ons betreft kan Ben nú al meedingen naar ‘Beste Concert van ’23’, kom dat dus vooral zien en beleven!

Extra informatie
Er worden vrije staanplaatsenn gehanteerd. Bezoekers ontvangen twee dagen voor het concert een mail met daarin alle relevante en praktische informatie voor het concert.

Tickets via Ticketmaster

Ben versmelt R&B met hiphop, jazz met pop, soul met reggae