Emmanuel Burriel

Machine de Cirque (Canada)

La Galerie
zo 23 apr ’23 20:00 - 21:15
zo 23 apr ’23
20:00 - 21:15
  • zo 23 apr ’23
    20:00 - 21:15
    Stadsschouwburg
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe. Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

De Ashton Brothers maar dan op z’n Canadees: dat is waar je aan moet denken bij Machine de Cirque. Waar ter wereld ze ook optreden, overal vallen de monden open van verbazing.

In ‘La Galerie’ slepen zeven circusartiesten en een muzikant je met adembenemende acrobatiek, verleidelijke muziek en een serieuze dosis onnozele lol mee naar de rafelranden van de kunst. Ze zijn te gast op een smetteloos witte tentoonstelling. Alles dat ook maar een beetje naar kleur neigt, wordt onmiddellijk opgeruimd. Tot de performers met een creatieve vonk een explosie van kleur veroorzaken en daarmee voor een opwindend feest voor de zintuigen en een flitsende ode aan de creativiteit. “Hilarische circusslapstick met ijzingwekkende acrobatiek”, schreef Theaterkrant over hun vorige voorstelling in een viersterrenrecensie. Check vooral de trailer!

Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Website: Machine de Cirque

 

Over hun vorige voorstelling ‘Machine de Cirque’:

“De voorstelling zuigt je vanaf de eerste duizelingwekkende bijna-val van een van de acrobaten mee van ijzingwekkende spanning naar lachen tot je kaken pijn doen.” (Theaterkrant, ★★★★)

Opwindend feest voor de zintuigen en een flitsende ode aan de creativiteit.