Gravity & Other Myths

Out of Chaos…
di 7 mrt ’23 20:00 - 21:10
di 7 mrt ’23
20:00 - 21:10
  • di 7 mrt ’23
    20:00 - 21:10
    Stadsschouwburg,
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe. Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Het Australische Gravity & Other Myths maakt een eigenwijze vorm van circustheater met veel vaart en lef. In ‘Out of Chaos…’ tonen de acht jonge acrobaten met humor hun virtuoze techniek, maar ook de hoeveelheid bloed, zweet en tranen die het kost om zo goed te worden. 

Credits

Regie Darcy Grant | Performers Martin Schreiber, Simon McClure, Lewis Rankin, Lisa Goldsworthy, Dylan Phillips, Emily Gare, Andre Augustus en Amanda Lee | Composities en muzikant Ekrem Phoenix

‘Out of Chaos…’ is een strak vormgegeven show, waarin de acht jonge acrobaten zich van hun stoere en van hun kwetsbare kant laten zien. Met veel humor tonen ze hun virtuoze techniek, maar ook de hoeveelheid bloed, zweet en tranen die het kost om zo goed te worden. Het resultaat is een originele en ongekunstelde voorstelling met een bijzondere rol voor de muzikant.

In de media

NRC ★★★★
“De jonge artiesten van dit Australische gezelschap geven een hyperenergieke show weg, half in het schemerdonker. Geluidsontwerper Ekrem Phoenix maakt live een hypnotiserende soundtrack. (…) ‘Out of Chaos’ vindt een mooi midden tussen esthetiek en spektakel.”

THEATEKRANT
“Een ontroerend zelfportret van een vriendenclub, een sprookjesachtige tocht door duistere oorden, een uitgekiende choreografie en een fascinerende luistertrip ineen”.

Website: Gravity & Other Myths

Een volstrekt vernieuwende, innovatieve en ontregelende voorstelling.

De Theaterkrant