Lindsey Buckingham

Philharmonie & Patronaat presenteren voormalig Fleetwood Mac-gitarist
di 20 sep ’22 20:15 - 22:30
di 20 sep ’22
20:15 - 22:30

Wanneer je verantwoordelijk bent voor de hitsong ‘Go Your Own Way’ van een van de meest succesvolle albums ooit, ‘Rumours’ van Fleetwood Mac, dan mag je wel een heuse levende legende genoemd worden. En deze levende legende, Lindsey Buckingham genaamd, komt naar Haarlem.

 

Op dinsdag 20 september is de zanger/gitarist te zien in de Philharmonie om zijn door COVID-19 afgezegde optreden van 26 mei 2022 in TivoliVredenburg in te halen. Buckingham maakt dan wel sinds 2018 geen deel meer uit van Fleetwood Mac, maar heeft er altijd nog een solocarrière op na gehouden. Zo verscheen zijn laatste soloplaat, ‘Lindsey Buckingham’, vorig jaar. Of je het nu hebt over zijn fingerpicking-techniek, zijn zangstem of zijn composities: dit icoon is in alles uniek.

Goed om te weten

  • Dit concert is in de Philharmonie, in samenwerking met Patronaat. Het concert vond oorspronkelijk plaats op 26 mei 2022 in TivoliVredenburg, Utrecht. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Openings- en aanvangstijden zijn niet veranderd. E-ticketkopers hebben een e-mail ontvangen van TivoliVredenburg met meer informatie en over de mogelijkheid tot restitutie.
  • Dit is een seated show. In Philharmonie hanteren wij vrije zitplekken. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.
  • Open: 19:30 uur, aanvang: 20:15 uur
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster
  • Website: www.lindseybuckingham.com