Mouna Laroussi

Fatima
Theaterkrant ★★★★ 'Zeer verfrissend en overtuigend pleidooi voor gelijkwaardigheid.’
vr 21 apr ’23 20:00 - 21:35
vr 21 apr ’23
20:00 - 21:35
  • vr 21 apr ’23
    20:00 - 21:35
    Stadsschouwburg
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe. Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

FATIMA is de titel van de nieuwe theatershow van Mouna Laroussi. Laroussi is de Marokkaanse Brigitte Kaandorp. Net zoveel humor, alleen de ukelele ontbreekt. Na de voorstelling ’Schijtziek’, waarin Fatima voor het eerst in de schijnwerpers stond, waren Mouna en haar publiek het over één ding eens: deze vrouw moet een eigen show krijgen! Omdat Fatima lastige onderwerpen weet te verpakken in grappige verhalen. Omdat ze goudeerlijk zegt wat ze van de dingen vindt, maar ook oor heeft voor andere meningen.


Credits

Concept en spel Mouna Laroussi | Regie Titus Tiel Groenestege

Fatima koppelt humor aan lef en zelfs als je het niet met haar eens bent ga je voor de bijl. Natuurlijk, ook haar hoofd loopt soms om van problemen, ruzies en culturele verschillen. Maar waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach. Als je het allemaal niet meer zo goed weet in de wereld, kom dan een uurtje naar die gezellige, goedlachse Fatima.

Website: Mouna Laroussi

Volg Mouna Laroussi ook op Facebook en Instagram.

THEATERKRANT ★★★★
‘Zeer verfrissend en overtuigend pleidooi voor gelijkwaardigheid.’