Corné van der Stelt

Släpstick

The Roaring Twenties
do 2 feb ’23 20:00 - 21:50
do 2 feb ’23
20:00 - 21:50
 • do 2 feb ’23
  20:00 - 21:50
  Stadsschouwburg
  Stadsschouwburg Zaal
  Geweest

The Roaring Twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende belevenis van het decennium komt naar het theater.

Een avond als nooit tevoren! Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van de slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten! Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan!

Dus: doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper! ‘The Roaring Twenties’ komt naar het theater en u bent van harte uitgenodigd!

Website: SLÄPSTICK

 • “The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie.” (NRC Handelsblad, ★★★★★)
 • “Met slechts vijf spelers weten ze je naar huis te sturen met het gevoel dat je een volledige musicalcast aan het werk hebt gezien. Er zit niets anders op: ga kijken.” (Theaterkrant)

 

 

Slapstick biedt vermaak op wereldformaat.

Algemeen Dagblad, ★ ★ ★ ★