Peter Frampton

The Farewell Tour
Philharmonie & Patronaat presenteren
zo 13 nov ’22 20:00
zo 13 nov ’22
20:00

De Engels muzikant Peter Frampton, die vooral bekend is door zijn solowerk in de helft van de jaren '70, komt naar Nederland met zijn wereldwijde tour Peter Frampton Finale - 'The Farewell Tour'. Op zondag 13 november staat hij in Philharmonie Haarlem, een show die samen wordt georganiseerd met poptempel Patronaat.

De commerciële doorbraak voor Frampton kwam in 1976, met de geniale plaat Frampton Comes Alive!, door onder meer Billboard aangewezen als één van de meest toonaangevende live albums in “rock history”. Frampton was twee jaar geleden voor het laatst in Nederland, dus het wordt weer hoog tijd om de klassiekers en hits van de meestergitarist/zanger live te horen. Dit zal één van de laatste keren zijn dat hij nog op het podium staat.

Zijn wereldwijde Farewell Tour is zijn manier om afscheid te nemen van het rock’n’roll leven – met een dubbel gevoel: Frampton kondigde vorig jaar aan langdurig ziek te zijn (IBM), en ondanks dat hij graag nog jaren had doorgespeeld, moet hij noodgedwongen zijn laatste ronde shows boeken. Onder meer zal er werk van zijn wereldwijde succesplaat 'Frampton Comes Alive!' gespeeld worden, inclusief de hits 'Show Me The Way', Baby I Love Your Way' en Do You Feel Like We Do'.

Er is een vrije sta- & zitkeuze in Philharmonie. We kunnen niet garanderen dat alle bezoekers met een kaart een plek hebben in de zaal, er zullen ook plekken op het balkon gevuld worden. We raden je aan op tijd te komen om op die manier genoeg tijd te hebben een goede plek te vinden.

Kaartverkoop via Ticketmaster

Dit zal één van de laatste keren zijn dat hij nog op het podium staat