Ilse DeLange

Theatertour
za 3 dec ’22 20:00 - 22:35
za 3 dec ’22
20:00 - 22:35
 • za 3 dec ’22
  20:00 - 22:35
  Pauze 20:50
  Philharmonie,
  Philharmonie Grote Zaal
  Geweest

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo.

Ilse DeLange is een veelzijdige artiest; ze heeft sinds kort haar eigen TV programma met Matthijs van Nieuwkerk, had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville, maakte indruk bij het Duitse TV programma Sing Meinen Song en is te zien als jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar. Ook brengt ze met haar festival Tuckerville meer country en Americana naar Nederland.

Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange in 2019 haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met goud en de zangeres sleepte de Edison oeuvre award in de wacht. Gelukkig keert Ilse DeLange in het najaar van 2022 terug naar de Nederlandse theaters en zal zij naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

Aftershow Jana Mila | Grote Foyer
Na afloop van het concert van Ilse DeLange is er in de Grote Foyer een aftershow van Jana Mila. Zij begon al op jonge leeftijd met het schrijven van country/folk nummers, geïnspireerd door Johnny Cash en Simon & Garfunkel, en dat hoor je terug in de liedjes die deze 20-jarige dame zelf schrijft. In 2017 won ze 'Mooie Noten', de Amsterdamse popsongcompetitie voor aanstormend singer-songwriter talent. Jana weet de weg naar Nashville ondertussen te vinden, en wie weet wat ze daar nog allemaal in petto voor haar hebben. Luister op Spotify naar Jana Mila

Deur open en parkeren

De deuren van de Philharmonie gaan om 19.00 uur open en het concert begint om 20.00 uur, daarna kan je niet meer naar binnen. Kom je met de auto? Parkeergarage de Appelaar is snel vol, dus wij raden je aan om in parkeergarage Station te parkeren. Via deze website kan je alvast een parkeerplaats reserveren. Je betaalt het avondtarief van € 5 (parkeren tussen 18.00u-01.00u).

Bekende hits en nieuwe muziek