Guy Kokken

Eva De Roovere

Hier en nu
do 1 dec ’22 20:00 - 21:20
do 1 dec ’22
20:00 - 21:20
  • do 1 dec ’22
    20:00 - 21:20
    Philharmonie,
    Philharmonie Kleine Zaal
    Geweest

Eva komt bij jou met een band vol drums, bas, toetsen en gitaar om je te laten genieten van oude en nieuwe muziek en je mee te nemen van vroeger tot nu. Dans je zorgen weg op de aanstekelijke ritmes en laat je vervoeren door de stembanden van Eva De Roovere. Welkom, hier en nu!

Beste tijdreiziger,

Ooit waren er twee producers die genomineerd werden voor Radio 2 Zomerhit met een remix van “Wild kind”, een nummer van Eva De Roovere ft Diggy Dex, ergens in het jaar 2019. En ooit waren er twee muzikanten die besloten samen aan liedjes te werken tijdens een pandemie, ergens in het jaar 2020. Deze vier muziek-wizards vlogen via Walem, Antwerpen, Lier, Gent en Brussel en streken neer in de Marmalade Sound Factory in Ranst om een plaat te maken. Allerlei onvoorziene omstandigheden, een dozijn obstakels, vele lockdowns, Zoom sessies, online meetings en Whatsapp-groepen later, verschijnt “Hier en nu”: Eva’s zesde Nederlandstalige full album.

Website: Eva De Roovere

Vier muziek-wizards streken neer in de Marmalade Sound Factory in Ranst om een plaat te maken met het album "Hier en nu" als resultaat