Alek photographer

Holland Baroque & Sven Ratzke

Love is Crazy
★★★★ NRC
wo 7 dec ’22 20:00 - 22:15
wo 7 dec ’22
20:00 - 22:15
 • wo 7 dec ’22
  20:00 - 22:15
  Pauze 20:45
  Philharmonie,
  Philharmonie Grote Zaal
  Geweest

Sven Ratzke staat voor cabaret en jazzy chansons. Holland Baroque is een eigenzinnig barokorkest dat op haar instrumenten durft te zingen, dansen, huilen en lachen. Barok versmelt met hedendaagse nummers over liefde, die uitstekend passen bij deze tijd van het jaar. Love is crazy!

Deze bijzondere combinatie reist door Nederland met de verrassende theatershow ‘Love is Crazy’, waarin barok versmelt met hedendaagse songs over de liefde tot er bijna tijdloze klanken ontstaan die als geen ander passen bij deze periode van het jaar.

Het programma ademt de sfeer van een rokerige nachtclub en bevat liedjes over het grote verlangen en de liefde. Muziek van songwriters van nu en helden uit de vorige eeuw smelten samen met de barokke klanken van het orkest. Van Billie Eilish, Nick Cave en David Bowie tot Leonard Cohen en Jacques Brel. Zij schreven liedjes die de tijdsgeest resoneren en in fusie met het barokorkest tijdloos lijken te worden. De rode draad? De liefde!

Websites: Sven Ratzke | Holland Baroque

 

In De Media

 NRC ★★★★

"Barok en punk kunnen samenvloeien, bewijzen Holland Baroque en Sven Ratzke" 

Muziek van songwriters van nu en helden uit de vorige eeuw smelten samen met de barokke klanken van het orkest. Van Billie Eilish, Nick Cave en David Bowie tot Leonard Cohen en Jacques Brel.