Dik Nicolai

Blaudzun

zo 16 apr ’23 20:00 - 21:30
zo 16 apr ’23
20:00 - 21:30
  • zo 16 apr ’23
    20:00 - 21:30
    Philharmonie,
    Philharmonie Grote Zaal
  • Kaartverkoop via Ticketmaster. Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe.

Songwriter en muzikant Blaudzun heeft het afgelopen decennium zijn stempel op de muziek gedrukt. Sinds de release van ‘Seadrift Soundmachine’ in 2010, hebben Blaudzun en zijn zeskoppige band grote indruk gemaakt met liveshows in clubs en festivals door heel Europa.

Geschreven alsof het zijn laatste album is, met de gedrevenheid van een debuut: Blaudzun is terug met LONELY CITY EXIT WOUNDS, misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Het album verscheen op 21 januari 2022 en claimde direct de #1 spot in de Nederlandse nationale album chart.

LONELY CITY EXIT WOUNDS werd geschreven in een tijd waarin alles ineens tot stilstand kwam en de vaart de volkeren werd verstomd door een oorverdovende stilte. Vanuit deze stilte ontvouwt zich nu een nieuwe tijd, vereeuwigd door Blaudzun in 12 puntgave songs.

Website: Blaudzun

De Nederlandse pers bekroonde het nieuwe album met niets meer dan zeer hoge waardering: “LONELY CITY EXIT WOUNDS is een van Blaudzuns beste, een album dat kan helpen, als een vriend in nare tijden.

de Volkskrant