Celeste Barber

Comedy Stop Haarlem
Philharmonie & Patronaat presenteren
vr 16 sep ’22 20:00 - 21:30
vr 16 sep ’22
20:00 - 21:30
  • vr 16 sep ’22
    20:00 - 21:30
    Philharmonie,
    Philharmonie Grote Zaal
    Uitverkocht
  • Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe. Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen.

De Australische comedy- en Instagramsensatie Celeste Barber geeft op 16 september 2022 een optreden in de Philharmonie in Haarlem. Deze show is onderdeel van het Comedy Stop Festival dat in Haarlem wordt gehouden op 15, 16 en 17 september.

Celeste Barber brak in Nederland onder meer door met haar Instagramaccount, waarop ze foto’s en video’s van celebrities op originele en hilarische manier namaakt. De populaire parodieën zorgden ervoor dat ze al snel bijna 9 miljoen volgers kreeg. In 2017 kreeg ze de titel “Funniest Lady On Instagram” op het platform Whohaha.com, dat mede is opgericht door Elizabeth Banks.

Inmiddels is ze uitgeroepen tot “the Australian Queen of Comedy”. In 2020 werd ze Favorite Comedy Performer of the Decade op de AACTA (The Australian Academy of Cinema and Television Arts awards), en een jaar later won Barber de Webby Special Achievement Award. Ze was in 2019 een van de 10 Variety’s 10 Comics To Watch. Op dit moment is ze bezig met de productie van de nieuwe komische dramaserie Wellmania, dat op Netflix zal verschijnen.
 
Naast actrice en comedian is Celeste Barber ook schrijver van de in 2019 uitgekomen bestseller Challenge Accepted. Daarop ging ze op wereldtour en op Showtime verscheen de gelijknamige special. Tijdens die wereldtour gaf Celeste ook een show in de Amsterdamse Melkweg. Die voorstelling verkocht razendsnel uit. De mensen die zo gelukkig waren een ticket te bemachtigen weten: Celeste Barber maakt er een heel bijzondere, heel grappige avond van, wat ze met haar nieuwe show “Fine, Thanks” in Haarlem opnieuw zal bewijzen.

De kaartverkoop gaat via Ticketmaster
Let op:
deze voorstelling is voor bezoekers van 18 jaar en ouder, vanwege expliciete content.
VIP tickets: er is een beperkt aantal VIP packages te koop. VIP-members krijgen de beste plek in de zaal, een gesigneerde poster en mogen (op veilige afstand) op de foto met de artiest.

Favorite Comedy Performer of the Decade