Ashton Brothers

A Medicine Show - de wintereditie
za 25 dec ’21 - za 8 jan ’22
za 25 dec ’21
-
za 8 jan ’22

Met pijn in het hart hebben de Ashton Brothers en Stadsschouwburg Haarlem, gedwongen door de verlengde coronamaatregelen, moeten besluiten het theaterspektakel Paleis der Wonderen voor onbepaalde tijd uit te stellen. Helaas komt hiermee ook een streep door de hernieuwde samenwerking met de Ashton Sisters Tina de Bruin, Eva Van der Gucht en Anne-Marie Jung. Een show van dit formaat produceren en spelen is nu eenmaal niet haalbaar als slechts één derde van de zaal met publiek gevuld mag worden. De kaartverkoop was overdonderend en dat was een enorme steun in de rug. Gelukkig is er een alternatief: A Medicine Show - de wintereditie.

Hoewel iedereen de annulering betreurt is deze beslissing in nauw overleg met alle betrokkenen genomen. De Ashton Brothers hopen de voorstelling op een later moment wel te kunnen spelen in de Stadsschouwburg. 

Maar…de Ashton Brothers zouden de Ashton Brothers niet zijn als zij niet tóch iets uit hun hoge hoed zouden toveren. Om hun enthousiaste publiek niet in de kou te laten staan tijdens deze feestelijke winterse dagen openen zij vanaf zaterdag 25 december twee keer per dag de Stadsschouwburg met een winterse matinee-editie van ‘A Medicine Show’. Deze show is losjes gebaseerd op hun bejubelde ‘Charlatans, a Medicine Show’, waarmee ze 15 jaar geleden louter 5-sterren recensies ontvingen in binnen- en buitenland. In juli 2020 waren de Ashtons hiermee de eerste theatergroep van Nederland die, volledig Corona-proof, de theaters weer inging.

De show duurt een uur en beweegt daarmee flexibel en lenig (net als de Brothers zelf) mee met de steeds veranderende maatregelen. Met hun crew en alle medewerkers van de Schouwburg zetten de Ashtons alles op alles om een vrolijk warm winterlaagje aan deze familievoorstelling toe te voegen. De kachel is aan, de lichtjes flikkeren dus éen ding is zeker: de stoelriemen mogen deze winter weer vast. Geniet van deze ongeëvenaarde booster tegen de misère, want lachen is gezond!

Parool over A Medicine Show zomer 2021:
‘Ashton Brothers op hoog niveau’
‘Fascinerend schouwspel’
‘Ondefinieerbaar grappig’

 

“Dit medicijn is energiek, 
onverschrokken, 
muzikaal en hilarisch”