The Christmas Experience

A Christmas Charity
Een concert van hoofdsponsor Koninklijke Joh. Enschedé voor het goede doel
do 23 dec ’21 20:00 - 21:50
do 23 dec ’21
20:00 - 21:50
 • do 23 dec ’21
  20:00 - 21:50
  Pauze 20:45
  Philharmonie,
  Philharmonie Grote Zaal
  Geannuleerd

In hun 10-jarig bestaan heeft The Christmas Experience zich ontwikkeld tot een orkest waarbij kerstmuziek in de breedste zin van het woord een avond vol kerst herinneringen gaat oproepen. Dit 32-man/vrouw tellend orkest weet als geen ander om het kerstgevoel en de saamhorigheid van kerst door middel van de voor The Christmas Experience special geschreven arrangementen te vertalen.

In hun specifieke Victoriaanse kleding zal er voor deze avond een collectie gemaakt worden uit hun brede repertoire waarbij nu vooral de swingende kerst nummers uit de jaren 50 en 60 de rode draad zullen zijn.

De hoofsponsor van dit concert is de Koninklijke Joh. Enschedé en The Christmas Experience zal speciaal voor deze avond haar programma daarop afstemmen. Met al haar partners heeft de Koninklijke Joh. Enschedé besloten om de opbrengst van dit concert aan het einde van de avond te overhandigen aan het goede doel. Welk goede doel zal aan het eind van de avond pas bekend gemaakt worden.

Uw gastheer en presentator voor deze avond zal Marcel Klok van de Koninklijke Joh. Enschedé zijn waarbij op zijn eigen wijze zowel The Christmas Experience als alle aanwezige sponsoren in een verbaal “kerstlichtje” gezet gaan worden.

Wij als The Christmas Experience hopen u een geweldig leuke avond mee te geven waarbij het kerstgevoel en het goede doel de piek op deze muzikale kerstboom zullen zijn. 

Een concert van hoofdsponsor Koninklijke Joh. Enschedé voor het goede doel