Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy

Theaterparadijs.nl ★★★★★
vr 24 jun ’22 20:00 - 22:30
vr 24 jun ’22
20:00 - 22:30
 • vr 24 jun ’22
  20:00 - 22:30
  Pauze 20:30
  Philharmonie,
  Philharmonie Grote Zaal
  Geweest

Maarten Heijmans legt zijn versie van het repertoire van Ramses Shaffy vast op zijn album RAMSES. In het voorjaar van 2022 speelt Maarten Heijmans met zijn band de nummers van RAMSES live tijdens de RAMSES album tour.

De verzameling songs die Maarten voor RAMSES heeft geselecteerd bevat bekende Shaffy nummers als ‘Sammy’, ‘Laat me’, ‘Zing vecht’, en ‘Wij zullen doorgaan’ maar hij wilde zeker niet dat het een Best of met alleen maar meezingers zou worden. “De Shaffy songs die mij het meeste hebben geraakt behoren misschien wel tot zijn onbekendere werk, nummers als Als je niet bij me bent of Slaapliedje. Elk nummer op dit album heeft veel voor me betekend tijdens de voorbereiding en het draaien van de dramaserie en ik heb aan elke track iets persoonlijks kunnen toevoegen”.

"De loeigoede band creëert samen met Heijmans' bijzonder mooie stemgeluid een lust voor het oor." Theaterparadijs.nl ★★★★★

Voorprogramma - KAFKA
Het voorprogramma wordt verzorgd door KAFKA, een tweekoppige band met de Haarlemse Dafne Holtland en Frank van Kasteren.

Drukte in verband met Grachtenloop
Op deze avond vindt in Haarlem ook de Grachtenloop plaats. Dit zorgt voor grote drukte rondom de Philharmonie. We adviseren je om op de fiets te komen en op tijd van huis te vertrekken. Kom je met de auto? Via deze website kan je alvast een parkeerplaats reserveren in Parkeergarage Station. Je betaalt het avondtarief van € 5 (parkeren tussen 18.00u-01.00u).

Zijn eigen versie van het repertoire van Ramses Shaffy

Erg mooi en origineel

Theaterparadijs.nl ★★★★★