Come From Away

Willemijn Verkaik, Ad Knippels, Rosalie de Jong e.a.
wo 4 mei ’22 - do 5 mei ’22
wo 4 mei ’22
-
do 5 mei ’22

Come From Away vertelt het waargebeurde verhaal over saamhorigheid in onzekere tijden. 

Credits

Script, muziek & liedteksten Irene Sankoff & David Hein | Met Willemijn Verkaik, Ad Knippels, Rosalie de Jong, Wim van den Driessche, Robbert van den Bergh, Joanne Telesford, Marleen van der Loo e.a.

Toen op 11 september 2001, de dag van de aanslagen, het Amerikaanse luchtruim werd gesloten, landden 38 vliegtuigen noodgedwongen in het Canadese stadje Gander. De kleine gemeenschap sloeg meteen de handen ineen om de ruim 7.000 gestrande reizigers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen. Come From Away laat zien hoe een crisissituatie het beste in mensen naar boven kan halen. In deze hartverwarmende musical maken angst en wantrouwen plaats voor hoop, ontroering, humor en liefde. 

Wist je dat... het verhaal van Come From Away waargebeurd is en dat alle personages in de musical gebaseerd zijn op échte personen? Willemijn Verkaik kreeg de kans om haar karakter – de Amerikaanse Beverley Bass – te ontmoeten. Lees het interview hier

Website: Come From Away

Vanwege de coronamaatregelen is deze musical verplaatst van 19 en 20 februari 2022 naar 4 en 5 mei 2022. Met de kaartkopers wordt per e-mail contact opgenomen.

Met musicalster Willemijn Verkaik