JUST MOVE! Kick-start voor Time for Change

ma 20 sep ’21 18:30 - 22:15
ma 20 sep ’21
18:30 - 22:15
 • ma 20 sep ’21
  18:30 - 22:15
  Pauze 20:30
  Philharmonie,
  Philharmonie Grote Zaal
  Geweest

Rotary Club Haarlem organiseert een avond met muziek en dialoog met Haarlemse jongeren en culturele ondernemers voor het nieuwe initiatief Time for Change. 

Op het podium staan onder andere Jacco Prantl (keynote), Marelie van Rongen (Toneelschuur), Edwin van Balken (Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem), Jur Botter (wethouder) en 10 jongeren. De gastvrouw van de avond is Fleur Huijs.

Time for Change is een nieuw initiatief, een programma voor Haarlemse jongeren van 14-18 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het opzetten en ontwikkelen van dit programma is in handen van de Stichting Kinderuniversiteit Haarlem en Haarlem Effect. Time for Change draagt bij aan het verbeteren van kansenongelijkheid, het bestrijden van eenzaamheid en het beperken van polarisatie.

De opbrengsten van deze avond (kaartverkoop en sponsoring) komen ten goede aan Time for Change. Koop toegangskaarten voor €50 pp en schenk een jongerenkaart voor €40. Een drankje en de garderobe zijn bij de prijs inbegrepen.

Lees op deze pagina alles over de actuele coronamaatregelen.

Een avond met muziek en dialoog