Janne Schra

Janne & de Vogels
Parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw én eigen nummers
za 2 okt ’21 20:00 - 21:15
za 2 okt ’21
20:00 - 21:15
  • za 2 okt ’21
    20:00 - 21:15
    Philharmonie,
    Philharmonie Kleine Zaal
    Geweest

Met haar nieuwe theatershow zoekt de veelzijdige Janne Schra opnieuw het avontuur. Ze speelt - met haar virtuoze band - de parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw en voor het eerst haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de Jazz & Gipsy. 

We kenden Janne al als zangeres van bloedmooie, door Jazz & Folk geïnspireerde, Engelstalige popliedjes. En daarvóór als charismatische frontvrouw van de band Room Eleven waarmee ze de wereld over vloog. Maar sinds ze drie jaar geleden de gedichten van M. Vasalis op muziek zette met Het Noordpool Orkest, raakte ze steeds meer vertrouwd met het zingen in haar moedertaal. Toen ze daarna Ramses Shaffy met Het Metropool Orkest, Annie M.G. Schmidt in Carré en ‘Diep in Mijn Hart’ van Tante Leen bij DWDD op een jazzy manier vertolkte, samen met Tony Roe, smaakte dat naar meer.

Janne zocht haar oude vrienden van Room Eleven weer op om samen te werken aan haar nieuwe repertoire. Daarmee zult u dus kennis maken in deze nieuwe show die het experiment niet zal schuwen. Geen voorstelling zal het zelfde zijn! U moet niet vreemd opkijken als Janne ineens een zangmeditatie inzet, of stiekem tóch een oude Engelstalige hit zingt. Ook kunt u uw lievelingsnummers aandragen: schroom niet.

Website Janne Schra

Lees op deze pagina alles over de actuele coronamaatregelen.

Janne speelt samen met haar virtuoze band de parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw én eigen nummers