Baboesjka & het Russische Beest (6+)

Joep Onderdelinden & Hexagon Ensemble
Muzikale familievoorstelling voor iedereen die houdt van beesten, verrassingen en de liefde
zo 28 nov ’21 14:30 - 15:30
zo 28 nov ’21
14:30 - 15:30
 • zo 28 nov ’21
  14:30 - 15:30
  Philharmonie,
  Philharmonie Kleine Zaal
  Geannuleerd

Iedereen kent natuurlijk ‘Belle en het Beest’, maar weinig mensen weten dat dit verhaal gebaseerd is op het eeuwenoude Russisch sprookje ‘De Scharlaken Bloem’.

Alle muziek die in de voorstelling klinkt is geschreven door Russische componisten. Het script is geschreven door acteur Joep Onderdelinden en hij is tegelijkertijd de verteller. Zijn verhaal is zeer toegankelijk voor jong en oud en zit natuurlijk vol kleine grapjes, ontroerende momenten en weetjes over Russen en hun gewoontes. En natuurlijk ook een liedje, een dansje en zelfs een kleine taalcursus Russisch.

Baboesjka is niet de brave Disney-prinses die je zou verwachten maar een ondernemende, avontuurlijke jongedame en voor de duvel niet bang. ‘Niet afwachten maar in de aanval’, is haar devies, ‘kom maar op met dat Russische Beest! Het Beest op zijn beurt blijkt cultureel zeer onderlegd te zijn. Hij is een groot liefhebber van Russische muziek (vooral in de uitvoering door het Hexagon Ensemble) en houdt van een goed gesprek.

Coronatoegangsbewijs voor bezoekers van 13 jaar en ouder

Om de jeugdvoorstelling te bezoeken heeft iedereen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs nodig. Via de CoronaCheck app kun je het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code toon je bij de ingang op je telefoon of op papier. Na het downloaden van de CoronaCheck app kun je het coronatoegangsbewijs op drie manieren verkrijgen:

 • Vaccinatiebewijs (alleen volledig gevaccineerd)
 • Herstelbewijs 
 • Testbewijs (alleen testresultaten via Testen voor Toegang)

Neem naast het coronatoegangsbewijs ook een geldig legitimatiebewijs mee. Na de controles hoef je geen 1,5 meter afstand meer te houden. Lees op deze pagina meer over het coronatoegangsbewijs.

Muzikale familievoorstelling met Russische muziek