Laura Jansen

We Saw A Light
Met het imposante We Saw A Light maakt Laura Jansen haar rentree
do 18 nov ’21 20:00 - 21:50
do 18 nov ’21
20:00 - 21:50
  • do 18 nov ’21
    20:00 - 21:50
    Pauze 20:45
    Philharmonie,
    Philharmonie Kleine Zaal

Het leven van Laura Jansen krijgt na terugkomst van een internationale wereldtournee in 2015 een onverwachte wending wanneer ze begint met een avond vrijwillig vluchtelingen opvangen op Amsterdam Centraal. Dit leidt al snel tot een trip naar het Griekse eiland Lesbos op het hoogtepunt van de vluchtelingencrisis waar ze uiteindelijk niet 10 dagen maar 3 jaar verblijft.

Na 3 jaar vol hard werken, verlies, hoop en wanhoop in de kampen daar start zij haar reis terug naar de ‘normale’ wereld, terug naar haarzelf en terug naar haar liefde voor woorden, muziek en de mensheid. Een reis van vallen en opstaan, het herontdekken van haar eigen bestaan en een reis naar het opnieuw vinden van de woorden en muziek om te kunnen vertellen.

Laura Jansen is niet alleen singer- songwriter maar ook een enorm inspirerende storyteller. Ze keert terug naar het podium, solo, zichzelf begeleidend op piano en ze neemt je mee in haar grote verzameling aan verhalen en ervaringen. Ze zingt bekende songs als Use Somebody en Bells en nieuwe songs van haar nieuwe album We Saw A Light. Het theater is voor Laura de ideale plek waar zij haar muziek en verhalen uit het hart op zo’n intieme manier aan haar publiek kan geven. Terug naar het eiland en terug naar zichzelf.

Met het imposante We Saw A Light maakt Laura Jansen zeven jaar na haar album Elba haar rentree in de muziekwereld. De Amerikaans-Nederlandse zangeres Laura Jansen won platina awards met haar debuut album Bells en bestormde de hitlijsten met nummers als Wicked World en Use Somebody. Met opvolger Elba speelde ze over de hele wereld. En nu stapt zij voor het eerst de bühne op van het theater om je op te pakken en mee te nemen in haar eigen wereld van verhalen en muziek.

Lees op deze pagina alles over de actuele coronamaatregelen.

Een enorm inspirerende storyteller