Sneeuwwitje de Musical (4+)

Theater Terra
Beleef de sprookjesachtige wereld van Sneeuwwitje in het theater
zo 17 okt ’21 15:00 - 16:05
zo 17 okt ’21
15:00 - 16:05
  • zo 17 okt ’21
    15:00 - 16:05
    Stadsschouwburg,
    Stadsschouwburg Zaal

Beleef de sprookjesachtige wereld van Sneeuwwitje in het theater, met deze compleet nieuwe familiemusical van Theater Terra – bekend van Kikker! 

Credits

Spel Wesley de Ridder, Britt van Doorn, Sebastiaan Hoen | Naar het sprookje van de Gebroeders Grimm | Script & liedteksten Marc Veerkamp | Muziek Fons Merkies | Regie Wesley de Ridder

De mooie prinses Sneeuwwitje is geliefd bij het hele volk, behalve bij haar jaloerse stiefmoeder, de Koningin. Op een dag in haar kasteel vertelt de Toverspiegel aan de Koningin dat niet zij, maar Sneeuwwitje de mooiste van het land is. Sneeuwwitje moet de bossen invluchten. Daar vindt ze een nieuw leven bij zeven grappige en hardwerkende dwergen. De Koningin weet haar te misleiden met een betoverde appel. Alleen een kus van ware liefde kan haar nog redden…

Na de voorstelling mag iedereen met Sneeuwwitje op de foto!

Website: Theater Terra

Coronatoegangsbewijs voor bezoekers van 13 jaar en ouder

Om de jeugdvoorstelling te bezoeken heeft iedereen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs nodig. Via de CoronaCheck app kun je het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code toon je bij de ingang op je telefoon of op papier. Na het downloaden van de CoronaCheck app kun je het coronatoegangsbewijs op drie manieren verkrijgen:

  • Vaccinatiebewijs (alleen volledig gevaccineerd)
  • Herstelbewijs 
  • Testbewijs (alleen testresultaten via Testen voor Toegang)

Neem naast het coronatoegangsbewijs ook een geldig legitimatiebewijs mee. Na de controles hoef je geen 1,5 meter afstand meer te houden. Lees op deze pagina meer over het coronatoegangsbewijs.

Beleef de sprookjesachtige wereld van Sneeuwwitje in het theater

"Prachtige multifunctionele decor, sfeervolle kostuums en poppen die een plekje in een theatermuseum verdienen."

Theaterkrant