Ashton Brothers (geannuleerd)

Paleis der Wonderen
Exclusieve theatershow voor Haarlem in de kerstvakantie!
vr 17 dec ’21 - zo 9 jan ’22
vr 17 dec ’21
-
zo 9 jan ’22

Met pijn in het hart hebben de Ashton Brothers en Stadsschouwburg Haarlem, gedwongen door de verlengde coronamaatregelen, moeten besluiten het theaterspektakel Paleis der Wonderen voor onbepaalde tijd uit te stellen. Een show van dit formaat produceren en spelen is nu eenmaal niet haalbaar als slechts één derde van de zaal met publiek gevuld mag worden. De kaartverkoop was overdonderend en dat was een enorme steun in de rug. Gelukkig is er een alternatief: A Medicine Show - de wintereditie.
Tickets & info

Na het succesvolle Ashtonia creëren Ashton Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans deze winter een magisch winterwonderland, exclusief in Stadschouwburg Haarlem. Vanaf 17 december wordt de schouwburg omgetoverd tot het Paleis der Wonderen. In deze muzikale familietheatershow met spektakel, acrobatiek, humor en poëzie, komen kinderen van 8 tot 108 jaar ogen en oren te kort. De Brothers doen het dit keer niet alleen, maar met hun Sisters: Anne-Marie Jung, Eva Van der Gucht en Tina de Bruin.

In Paleis der Wonderen wordt de Stadsschouwburg omgetoverd tot een magisch winterwonderland in stijl van Charles Dickens. De Ashton Brothers & Sisters stappen samen met het publiek door een magische spiegel. Hier ontvouwt zich een wondere wereld waar een rondreizend circus schoonheid, verbeelding en troost brengt in de grauwe en uitzichtloze wereld van de Haarlemse textielindustrie. Treed binnen in dit Haarlemse winterwonderland en geniet met de hele familie van een prachtig verhaal verpakt in een oogstrelende en eigenwijze theatershow. Komt dat zien!

Hernieuwde samenwerking
De brothers en sisters studeerden 21 jaar geleden samen af aan de Kleinkunst Academie Amsterdam, waar zij lief en leed deelden en veelvuldig gezamenlijk ten tonele verschenen. In 2020 hadden de brothers grootse plannen in voorbereiding, maar kwamen door de coronacrisis abrupt tot stilstand. De theaterluwe periode die volgde zorgde bij de Ashton Brothers voor een terugkeer naar de basis. “We kwamen al snel tot de conclusie dat de Sisters onderdeel zijn van deze basis en dat wij ze graag willen betrekken bij deze productie. Tot onze verbazing en grote vreugde zeiden Anne-Marie, Eva en Tina ja”, aldus de Ashton Brothers. 

Ashton Brothers zoeken Haarlems theatertalent!
Om Paleis der Wonderen te realiseren, zijn de Ashton Brothers op zoek naar creatieve, volwassen vrijwilligers met de meest uiteenlopende talenten. Hierbij kan gedacht worden aan: koren, close harmony groepjes, rondlopende muzikanten, goochelaars, dansers, clowns, acrobaten, pantomime spelers, straatdichters, handlezers, poppenspelers en sneltekenaars. Maar ook het rondleiden van mensen met een mooi verhaal of iets tentoonstellen dat bijdraagt aan een wonderbaarlijk kerstgevoel, zoals een kerstdorp of een diorama is ook mogelijk. Kijk voor alle informatie op deze pagina.

Lees op deze pagina alles over de actuele coronamaatregelen.