Eefje de Visser

Philharmonie & Patronaat presenteren
za 30 apr ’22 20:00 - 22:30
za 30 apr ’22
20:00 - 22:30
  • za 30 apr ’22
    20:00 - 22:30
    Philharmonie,
    Philharmonie Grote Zaal
  • Open 19:30, aanvang 20:00. Toegangsprijs is inclusief € 3,50 servicekosten en garderobe, exclusief drankje.

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Met haar solo tour speelt Eefje de Visser in clubs en op festivals in binnen-en buitenland. Ze liet hier de afgelopen jaren al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt.

Haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie. Het vierde album van Eefje de Visser verschijnt begin volgend jaar en wordt in het voorjaar gelanceerd. In de zomer van 2019 speelde ze voor het eerst nieuw materiaal op Pukkelpop en Into the Great Wide Open.

Sta- en zitplaatsen
Er is een vrije staan- en zitkeuze in de Philharmonie. We kunnen niet garanderen dat alle bezoekers met een kaart een plek hebben in de zaal, er zullen ook plekken op het balkon gevuld worden. We raden je aan op tijd te komen om op die manier genoeg tijd te hebben een goede plek te vinden.

NB. De show van Eefje de Visser op 17 december 2021, eerder gepland op 18 februari 2021 en oorspronkelijk 9 oktober 2020, is wederom uitgesteld in verband met de zwangerschap van Eefje. Deze show zal nu plaatsvinden op 30 april 2022 in Philharmonie Haarlem. De openingstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze show in de Philharmonie op de nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Goed om te weten

Lees op deze pagina alles over de actuele coronamaatregelen.

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound