Huub Stapel

Het Huwelijk
Onemanshow
zo 13 mrt ’22 15:00 - 17:15
zo 13 mrt ’22
15:00 - 17:15
 • zo 13 mrt ’22
  15:00 - 17:15
  Pauze 16:00
  Dernière
  Stadsschouwburg,
  [NIET MEER GEBRUIKEN] Stadsschouwburg Zaal
  Geweest

Huub Stapel komt terug naar Haarlem om te praten over trouwen, getrouwd zijn en trouw zijn in het pijnlijk grappige 'Het Huwelijk'. Hij speelde eerder onder meer de zeer succesvolle solo ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’, een theaterhit waarvoor de kaartjes nauwelijks aan te slepen waren.

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub in ‘Het Huwelijk’ virtuoos rond dit volgens velen heilige, volgens anderen achterhaalde instituut. Hij confronteert het publiek met de gemakken en ongemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en – in zijn geval – de breuk. En uiteraard is er de hoop op nieuw geluk… ‘Het Huwelijk’ is een pijnlijk grappige voorstelling, die geschikt is voor iedereen die getrouwd is of (nooit) van plan is dit te gaan doen, die gescheiden is of altijd ongehuwd gebleven.

In de pers

 • "Als gretig podiumartiest heeft hij het vermogen de zaal binnen tien minuten beet te pakken en niet meer los te laten.” (de Volkskrant ★★★)
 •  “Onbekommerd plezier." (Trouw ★★★) 

Website: Huub Stapel

Vanwege de coronamaatregelen is deze voorstelling verplaatst van 1 april 2021 naar 13 maart 2022.

Een pijnlijk grappige voorstelling