Vacature Duty Manager

Wij hebben meer dan 350 evenementen per jaar. Van cabaret, muziek, dans en toneel tot televisieproducties en zakelijke bijeenkomsten, alles vindt plaats in de meer dan 100 jaar oude Stadsschouwburg en de bijna 150 jaar oude Philharmonie in het centrum van Haarlem. Ons team is met passie aan het werk om dit allemaal te realiseren. Wij willen onze gasten een magische avond uit kunnen bieden en jij zorgt ervoor dat onze zalen een perfecte uitstraling hebben. Genoeg te beleven dus!

Ten behoeve van zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een Duty Manager voor 28 uur per week van 1 maart tot 15 juli 2022.

Wat ga je doen?

Als Duty Manager geef jij leiding aan horeca- en kassamedewerkers bij onze voorstellingen en evenementen. Samen zorgen jullie voor het hoog houden van onze service en gastvrijheid. Jij coördineert de werkzaamheden, zorgt daarbij voor een goede taakverdeling en bent verantwoordelijk voor alle operationele zaken gedurende een dienst, inclusief de administratieve afhandeling.

Wat zoeken wij?

Je motiveert het team met je enthousiasme en straalt tegelijk rust uit. Je houdt er van alles tot in de puntjes goed te regelen en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Ook een incident ontgaat jou niet. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig. Onze voorstellingen en evenementen vinden vaak plaats in de avond en het weekend. Dit betekent dat werkdagen en -tijden verschillend zijn. 

Wat bieden wij?

  • Werken op toplocaties in centrum Haarlem binnen een dynamische organisatie;
  • Een rol met veel verantwoordelijkheid;
  • Een organisatie met gastvrije en gepassioneerde collega's;
  • Salariëring afhankelijk van kennisniveau en ervaring conform CAO Nederlandse Podia.

Wij staan open voor iedereen, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Procedure

Stuur voor 17 januari 2022 je motivatie samen met je CV in via dit formulier.

Solliciteer nu
 

Inlichtingen 

Voor nadere informatie met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met Ellen Brussee, Hoofd Horeca & Hospitality, via 023 - 512 12 60.