(Online/Hybride) Vergaderingen & Presentaties

De verschillende ruimtes in de Philharmonie zijn zo divers dat er allerlei soorten bijeenkomsten mogelijk zijn. Vanaf 75 personen is het mogelijk om een of meerdere foyers of zalen te huren voor vergaderingen en presentaties. De ruimtes zijn uitgerust met een bar en beschikken over vergaderbenodigdheden zoals een LED-scherm, beamer, internetaansluiting, flip-over, grote vergadertafels en comfortabele stoelen. 

In het kort

✔ Vergaderarrangementen zijn inclusief een plug & play AV pakket
✔ 6 Flexibel in te richten ruimtes, geschikt voor iedere presentatie, training of vergadering
✔ Wij zijn een ervaren partner voor online of hybride bijeenkomsten 

Hybride of online event 

Ook is het mogelijk om in elke ruimte van onze locatie een studio te creëren of een streaming op te zetten van jouw evenement. Wij creëren een setting die het beste past bij de boodschap van jouw online of hybride evenement, live uitzending of tv opname. Denk aan een intieme huiskamer setting, een klassieke talkshow setting of een theatrale setting. Informeer naar onze service & techniek pakketten. Onze ervaren technici en event professionals denken graag met je mee. 

Alles is bespreekbaar!

De Philharmonie is ervaren in het organiseren van evenementen. Meggy en Floor zijn professionele partners in de perfecte uitvoering van jouw evenement, congres of vergadering.

023 - 512 12 21 / sales@theater-haarlem.nl