Cultuurdragers

Help mee om concerten en voorstellingen van hoge kwaliteit in Haarlem te behouden

De coronacrisis heeft zware financiële gevolgen voor de culturele sector. Het annuleren van onze voorstellingen betekent ook voor ons een grote financiële tegenslag. Giften zijn essentieel om een cultureel aanbod van hoge kwaliteit te waarborgen en artiesten, gezelschappen en ensembles een podium en inkomen te kunnen bieden. Samen zorgen we voor een bruisende Stadsschouwburg en Philharmonie wanneer de zalen weer open gaan.  

U bent al Cultuurdager vanaf €5 per maand of €25 per jaar.

Dit betekent:

  • Een bijdrage om ons culturele aanbod op een hoog peil te houden
  • Minimaal één keer per jaar een uitnodiging voor een bijzonder evenement 
  • Vier keer per jaar de nieuwsbrief Achter de Schermen
     

Boudewijn en Anja voor eeuwig aan onze schouwburg verbonden

Boudewijn de Groot is één van de Haarlemmers met warme herinneringen aan de Stadsschouwburg. Als kind liep hij dagelijks vol ontzag langs het grote gebouw, als middelbare scholier speelde hij er in een toneelstuk en als muzikant trad hij er vele malen op. Toen Boudewijn de Groot in 2004 de Olifant won (cultuurprijs Haarlems Dagblad) wist hij meteen dat hij het prijzengeld wilde bestemmen voor een bijdrage aan de Stadsschouwburg. Uiteindelijk is dat de nieuwe kroonluchter in de zaal geworden. Voor eeuwig zijn Boudewijn en zijn vrouw Anja Bak zo aan onze prachtige Stadschouwburg verbonden.

Zoals Boudewijn en Anja zijn er velen. Kennemers die door een persoonlijke ervaring in de zaal of op het toneel voor altijd hun hart aan onze podia hebben verpand. Mensen die weten dat een goede schouwburg en een mooie concertzaal in je directe leefomgeving een groot goed is dat gekoesterd moet worden. Mensen die ons daarbij als donateur graag steunen.

Roos Naves
Roos Naves

Contact

Roos Naves
Contactpersoon voor vermogensfondsen; verantwoordelijk voor werving en behoud van Cultuurdragers.
023 – 512 1182
r.naves@theater-haarlem.nl