Laatste informatie coronamaatregelen

Update 26 januari 2022
In de persconferentie is aangekondigd dat theaters open mogen tot 22.00 uur. Daar zijn wij ontzettend blij mee! Om te voldoen aan de 1,5 meter afstand tussen huishoudens, wordt de zaal anders ingedeeld. Dat betekent ook dat je niet zit op de plaats die je gekocht hebt. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met de kaartkopers.

Voor alle voorstellingen en concerten t/m 15 februari geldt:

Kom ruim op tijd naar ons toe
De deuren van het gebouw openen een uur voor aanvang. Bij de ontvangst vragen we je eerst om je coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs. Daarna wordt je ticket gecontroleerd. Hierdoor kan het iets langer duren voordat je binnen bent. Kom daarom ruim voor aanvangstijd naar ons toe, dan kan je bezoek ontspannen beginnen.

1,5 meter afstand
Huishoudens zitten op 1,5 meter afstand van elkaar.

Draag een mondkapje
Draag in onze gebouwen een mondkapje. Het mondkapje mag af als je op je plaats zit.

Drankje vooraf
Anders dan op je e-ticket staat, is het drankje vooraf. Het drankje mag mee de zaal in. De bar is in de pauze geopend, maar na afloop gesloten.

Geld retour bij annulering of verkoudheidsklachten

Heb je kaarten via ons besteld? Dan kan je tot 12.00 uur op de dag van de voorstelling je kaarten retourneren. Neem hiervoor contact op met de kassa via 023 - 512 12 12 of stuur een mailtje met je gegevens en IBAN rekeningnummer naar kassa@theater-haarlem.nl. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug (op je rekening gestort of een tegoedbon).

Heb je kaarten via Eventim, Nationale Theater Kassa, Ticketmaster of een ander verkoopkanaal besteld?
Dan kunnen wij deze kaarten helaas niet terugnemen. Neem contact op met de organisatie waarbij je je kaarten hebt besteld. Op je ticket of in de bevestigingse-mail kan je zien waar je je kaarten hebt besteld. 

Uur voor aanvang geopend

De deuren van het gebouw openen een uur voor aanvang van de voorstelling. Door het controleren van het coronatoegangsbewijs kan de ontvangst bij de entree wat langer duren dan je van ons gewend bent.

Drankje en garderobe inclusief

Tenzij anders vermeld zijn bij de voorstellingen en concerten een drankje en het gebruik van de garderobe bij de toegangsprijs inbegrepen. Het drankje staat vooraf voor je klaar en mag mee de zaal in. In de pauze is de bar open, na afloop is de bar gesloten.

Luchtbehandeling

In onze gebouwen maken wij gebruik van een niet-circulaire luchtbehandeling: wij halen 100% verse lucht naar binnen en voeren deze ook weer af naar buiten. De standaard luchtbehandeling staat op vol vermogen.