Contact

Contact

Neemt u gerust contact op met één van ons voor alle informatie over beschikbare data, ruimtes en voorzieningen.

Philharmonie
Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

Stadsschouwburg
Wilsonsplein 23
2011 VG Haarlem

Afdeling Sales & Evenementen
023 - 512 12 20
sales@theater-haarlem.nl

Brochure
Brochure Zalenverhuur

Route en parkeren
Haarlem is centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam (25 km), Schiphol (20 km), Utrecht (55 km) en andere steden in de Randstad. Haarlem is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Download hier de routebeschrijvingen:

Routebeschrijving Philharmonie
Routebeschrijving Philharmonie - leveranciers
Routebeschrijving Stadsschouwburg
Routebeschrijving Stadsschouwburg - leveranciers

Team Sales & Evenementen

De congres locatie voor inspiratie en succes!


Onze inspiratie
Zorgen dat uw evenement onvergetelijk wordt, dat is wat de afdeling Sales & Evenementen van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem van nature in de genen heeft. Dat is ook niet vreemd, want er komen dagelijks artiesten over de vloer die zich telkens van hun beste kant laten horen en zien. Laten we het zo zeggen: wij laten ons als Sales en Evenementen graag door deze artiesten inspireren, zodat wij u en uw gasten een geweldige tijd bij ons geven.

Zalenverhuur voor kleine en grote evenementen
Onze zalen zijn multifunctioneel: geluid, projectie, licht en spraakversterking worden voor uw congres of evenement op maat ingehangen. Onze technici zijn creatief en flexibel en zullen er alles aan doen om uw technische wensen in vervulling te laten gaan. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren over de mogelijkheden om uw congres of evenement muzikaal of met theater te omlijsten. Of het nu gaat om een kleine vergadering of om een maatwerk evenement voor een grote groep gasten, voor ieder type event helpt het salesteam u graag met de perfecte ruimte en de juiste invulling.

Partners in business
Wij doen alles in overleg met u wat nodig is om uw evenement te laten slagen; zowel in uw ogen als in die van uw gasten. Dat vraagt niet alleen om kennis van evenement- en congresorganisatie, maar ook om een betrokken team dat u en uw klanten goed begrijpt. Wij zijn echte partners in business en gastvrijheid staat bij ons centraal. Dat is wat ons onderscheidt. 
 

Wij denken graag met u mee:

Bart Klaver - hoofd Sales & Evenementen
Nicoline de Witt - medewerker Sales & Evenementen
Marloes Willems - medewerker Sales & Evenementen
Ruby Brandjes - assistent Sales & Evenementen

Ervaar
Als u en uw gasten Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem betreden, ervaart u direct de magie van deze plek. Vanaf daar gaan wij graag met u verder!