Vacature stagiair(e) online marketing

Ben jij vrijwel altijd online, schrijf jij sterke teksten en houd je van theater en muziek? Dan is dit de plek voor jou.

Op de afdeling Marketing & Communicatie van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem krijg je de ruimte om nieuwe concepten te bedenken voor onze social media-kanalen én daadwerkelijk uit te werken. Je kan ervaren hoe het is om in een creatieve en culturele omgeving te werken en je maakt deel uit van een gezellig team. Je kunt met onze vrijkaartenregeling naar theatervoorstellingen. Denk daarbij aan cabaret, muziek, dans en toneel. Genoeg te leren en te beleven dus!

Wat ga je doen?

  • Teksten schrijven en afbeeldingen en video bewerken voor de website, social media (advertenties) en nieuwsbrieven
  • Ons vertellen, leren en inspireren hoe wij de jongere doelgroep beter kunnen bereiken
  • Assisteren bij persbijeenkomsten, premières en andere uiteenlopende projecten
  • Zorgen dat de marketinguitingen in- en om het gebouw up-to-date zijn
  • Diverse ondersteunende werkzaamheden afdeling Marketing & Communicatie
  • Je krijgt de vrijheid om zelf videocontent te maken en te editen voor social media 

Wie ben jij?  

Als online stagiair(e) moet je initiatief nemen en zelfstandig kunnen werken. Je bent creatief en je kent de basis van Photoshop, Premiere Pro en een content management systeem. Je bent accuraat, hebt oog voor detail en affiniteit met de culturele sector. Social savviness, een Facebook-, Insta- en blogverslaving helpen ook mee in het sollicitatieproces.  

Je doet een relevante hbo/wo-opleiding (bijvoorbeeld Media & Entertainment Management, Creative Business, Communicatie). Je bent beschikbaar vanaf augustus/september 2020 voor 4 of 5 dagen in de week voor minimaal 5 maanden. Dit is een meewerkstage en geen afstudeerstage.

Wat bieden wij?

Je komt stage lopen op een toplocatie in het centrum van Haarlem binnen een dynamische en informele organisatie. Je hebt wekelijkse contactmomenten met je stagebegeleider. De duur, werkdagen en -uren van je stage zijn in overleg. Je ontvangt een stagevergoeding van € 250 bruto per maand én je kunt gedurende de periode van je stage veel voorstellingen bezoeken. 

Solliciteren?

Motivatie en CV kunnen per e-mail gestuurd worden naar: 
Jildau Molenaar, online marketeer en stagebegeleider, marketing@theater-haarlem.nl
Inlichtingen bij Jildau Molenaar, 06 - 53702026

Over Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem
De Stadsschouwburg en de Philharmonie zijn de twee grootste culturele podia van de stad Haarlem. Wij presenteren een hoogwaardig Nederlands aanbod aan theater en muziek voor een breed publiek uit de regio Haarlem en omstreken. De organisatie bestaat uit ruim 100 medewerkers (50 vaste medewerkers, 50 oproepmedewerkers) en een team van vrijwilligers. De afdeling Marketing, Communicatie en Verkoop bestaat uit een hoofd, 5 marketingmedewerkers, een CRM coördinator en 6 bespreekbureaumedewerkers.