Privacy and cookies

Privacybeleid

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem wil u zo goed mogelijk van dienst zijn bij een bezoek aan onze website. Daarom moeten wij in bepaalde gevallen gegevens van u verwerken. Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem neemt uw privacy zeer serieus en behandelt uw gegevens daarom uiterst zorgvuldig. Voorop staat dat Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem zich in alle gevallen houdt aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Hieronder vindt u ons privacybeleid:

Met welk doel verwerkt Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem mijn persoonsgegevens?
Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem – en waar nodig haar event partner(s) – gebruikt de door u via deze website verstrekte persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  1. de organisatie van een evenement
  2. het uitvoeren en/of verwerking van transacties (betalingen) die via de website verlopen
  3. het versturen van nieuwsbrieven, brochures en magazines
  4. het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken

Welke persoonsgegevens verwerkt Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem van mij?
De persoonsgegevens van de bezoeker, waaronder de gegevens met betrekking tot naam, adres, postcode, woonplaats en e-mailadres, die door Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem worden geregistreerd in verband met de verstrekking van een toegangsbewijs, worden in de administratie van het theater opgenomen en kunnen worden verstrekt aan de relevante event partner(s). De bezoeker kan zich als betrokkene te allen tijde beroepen op het recht op inzage, dan wel zich afmelden voor ontvangst van de mailings (zie hieronder). Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem verwerkt uw persoonsgegevens conform de toepasselijke wet- en regelgeving en in overeenstemming met haar privacybeleid, te vinden op de website onder het kopje Bezoekersvoorwaarden.

Zijn mijn gegevens goed beveiligd?
Ja, conform de eisen in de Wet bescherming persoonsgegevens (artikel 13 Wbp) draagt Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem zorg voor een adequaat en passend niveau van beveiliging.

Waar kan ik terecht als ik inzage wil in mijn gegevens, of me wil afmelden voor de nieuwsbrief, of andere vragen heb over het privacybeleid?
Wanneer u vragen, opmerkingen of klachten heeft over het gebruik van uw persoonsgegevens, u zich wilt afmelden voor brochures of andere vragen hebt over het privacybeleid van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via marketing@theater-haarlem.nl. Het afmelden voor de nieuwsbrief of servicemail kan het beste via de link onderaan in de betreffende e-mail.

Gebruikt Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem cookies, en zo ja, waarvoor?
Ja, Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem plaatst op uw computer een aantal cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die door uw browser worden opgeslagen op uw computer bij uw bezoek aan onze website. Deze cookies hebben meerdere doelen.

Welke cookies worden gebruikt?

  1. Functionele cookies: Dit zijn noodzakelijke cookies. Om naar behoren te kunnen surfen door de sites, maken we soms gebruik van cookies. Uw pc onthoudt de indeling die u zelf gemaakt heeft. Met behulp van deze cookies kan Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem er bijvoorbeeld voor zorgen dat u bij een bezoek aan onze website niet telkens dezelfde informatie in hoeft te voeren en dat de inhoud van uw winkelmandje niet verloren gaat. Voor deze cookies hebben we uw toestemming niet nodig.
  2. Cookies voor websitestatistieken: Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem maakt gebruik van een programma (Google Analytics) om te analyseren hoe onze website gebruikt wordt. Zo komen we te weten welke pagina's het best worden bezocht, via welke browser men surft (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari enz.) of wat voor scherm wordt gebruikt. Op basis daarvan kunnen wij de effectiviteit en het gebruiksgemak van de website vergroten. Deze gegevens worden anoniem opgeslagen. Ze geven ons dus geen persoonlijke informatie over u.
  3. Cookies om u gericht te kunnen informeren: Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem maakt gebruik van cookies om u van gerichtere en relevantere informatie te voorzien.

Hoe kan ik het gebruik van cookies aanpassen?
U kunt uw browser zodanig instellen dat u tijdens het bezoek aan onze website geen cookies ontvangt, of dat u op hoogte wordt gesteld wanneer u een cookie ontvangt. De instellingen voor het beheer van cookies kunt u in de meeste browsers vinden onder het tabblad ‘privacy’ of ‘veiligheid’. U kunt ook op de site aangeven of u Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem toestemming geeft voor het gebruik van cookies. Wanneer u verder surft op onze website zonder op de cookie melding te antwoorden, gaat u impliciet akkoord met het gebruik van cookies.

Let op! Als u cookies uitschakelt, is het niet mogelijk om online uw kaarten te bestellen. U kunt uw kaarten dan alleen telefonisch of aan de kassa kopen.

Kan Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem het privacybeleid wijzigen?
Ja, Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem behoudt zich het recht voor dit privacybeleid te wijzigen. Wij zullen u hiervan uiteraard op de hoogte brengen via onze website.

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.