Werken bij

De Stadsschouwburg en de Philharmonie zijn de twee grootste culturele podia in Haarlem. Wij presenteren een hoogwaardig aanbod aan theater en muziek voor een breed publiek. Onze theaters bieden een podium voor creatieve initiatieven. Wij zijn een belangrijke ontmoetingsplek, waar het publiek gastvrij wordt ontvangen en het zich door ons laat inspireren, uitdagen en vermaken. Daarnaast verwelkomen wij zakelijke evenementen op topniveau en dragen daarmee bij aan de eigen gezonde exploitatie en aan de economische bedrijvigheid van Haarlem.

Onze medewerkers zijn de spil van de organisatie. De podiumkunsten zijn arbeidsintensief en betrokken personeel is het belangrijkste kapitaal. Een weloverwogen personeelsbeleid en een goede organisatie van het werk zijn de pijlers onder een duurzame onderneming. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich continu blijven ontwikkelen. Het sturen op prestatie en kwaliteit heeft hoge prioriteit. Uitgangspunt is dat onze medewerkers zich net zo thuis voelen als onze bezoekers!


Vacatures & solliciteren

Als wij nieuwe collega’s zoeken dan plaatsen wij de vacatures op deze pagina. Dit geldt voor alle vacatures, van reguliere medewerkers, oproepmedewerkers en stagiaires tot vrijwilligers. Ieder seizoen bieden wij verschillende soorten stagemogelijkheden aan zoals maatschappelijke stages, het uitvoeren van een eindopdracht of het meekijken bij verschillende afdelingen (o.a. Theatertechniek, Sales, Marketing of Financiën). Met een aantal opleidingsinstituten hebben wij een samenwerkingsverband. Mocht je interesse hebben dan kun je gericht op de betreffende vacature solliciteren. De wijze van solliciteren staat in de advertentietekst. Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling.


Openstaande vacatures

Coördinator Facilitaire Zaken
36 uur per week

 

Allround Theatertechnicus, specialisatie video
36 uur per week

 

Medewerker Horeca & Hospitality

 

Stagiair Financiën
4 of 5 dagen per week

 

Stagiair(e) Marketing & Sales
10 maanden

 

Stagiair(e) Marketing & Communicatie
vanaf augustus/september 2018

 

Stagiair(e) AV - Camera & Editing
32 uur per week

 

Contact

 

Met algemene vragen die betrekking hebben op het personeelsbeleid kan contact worden opgenomen met onze personeelsfunctionaris, Annemiek Spruijt:
a.spruijt@theater-haarlem.nl