De Haarlem Shuffle

Primeur dit jaar is de ‘De Haarlem Shuffle’ in de Van Warmerdam Foyer, waar u meubels van Haarlemse ontwerpers zult aantreffen. De Haarlem Shuffle wordt in 2017 verzorgd door Terstal Interieurs.

 

Annemiek Terstal

Bank en tafel Trettjin

Een tafel met bijbehorende bank uitgevoerd in duurzaam berken multiplex, afgewerkt met laminaat. De ‘Trettjin’ is verkrijgbaar in bijna iedere gewenste maat en kleur.

 

Maarten Barnhoorn

Lamp

Uit ruw en onbewerkt materiaal een functioneel en mooi object creëren is Maarten Barnhoorns centrale drijfveer. Zichtbare verbindingen, ‘verjongde’ poten en weggelaten regels geven een lichte en krachtige uitstraling. Barnhoorn maakt hierbij uitsluitend gebruik van verantwoorde hout- soorten. Ook zijn lamp is gemaakt van onbewerkt houtfineer.

 

Frederik Roijé

Tablefields

Tijdens het reizen raakte Frederik Roijé geïnspireerd door de geometrische vormen en hoogteverschillen van rijstvelden. Beide zie je terug in de salontafel ‘Tablefields’. Wat heel knap is aan deze tafel is dat hij uit één stuk is gevouwen. Geen naden dus, waar hardnekkige kruimels en suikerkorrels zich in kunnen verstoppen. Gewoon een doekje er overheen en hij is weer helemaal schoon. De poten van essenhout maken dit knappe tafeltje helemaal af.

 

Verkoopinformatie
Terstal Interieurs
023 - 531 91 95
info@terstal.com
www.terstal.com