Atelier Van Lieshout

Joep van Lieshout staat al jarenlang in de top vijf van meest succesvolle kunstenaars in Nederland. Veel van de ontwerpen van Atelier van Lieshout zijn inmiddels moderne klassiekers.

 

AVL Workbench

De ‘AVL Workbench’ van Joep van Lieshout is een sobere, robuuste tafel gemaakt van 100% polyester, met ruw afgewerkte poten in combinatie met een spiegelglad tafelblad.

AVL Spider Chair

‘AVL Spider Chair’ is een lichte en ranke houten constructie, gemaakt met traditionele timmermanstechnieken. De slanke, licht uitstaande poten geven de stapelbare stoel zijn naam.

AVL SPR Cathedra + poef blauw

Een luxe fauteuil met armleggers en een zes-tenige voet op ronde, metalen glijders. Het is de lage, brede variant van de ‘AVL Office Chair’, speciaal voor gebruik in ontvangst- en lobbyruimten. De stoel valt op door haar eenvoud en optimale zitcomfort. In dezelfde collectie is ook een poef verkrijgbaar.

AVL Koker

Van Lieshout maakte een stoel gedicteerd door beperkingen. Hij maakte uitsluitend gebruik van de aanwezige materialen uit zijn werkplaats. Het resultaat is tijdloos. De titel verwijst naar de vierkante metalen buizen, zogenaamde ‘kokers’.

AVL Glyder 240

De ‘AVL Glyder 240’ is onderdeel van een serie banken die toepasbaar zijn in elke ruimte waar mensen elkaar ontmoeten om te werken, te ontspannen, te leren en te recreëren. De rugleuning is een dynamisch onderdeel. Deze kan namelijk op elke gewenste positie worden gezet, door deze heen en weer te schuiven,oftewel te “glyden”.

Verkoopinformatie
Lensvelt
020 - 22 18 624
p.kraaijenbrink@lensvelt.nl
www.lensvelt.nl