Atelier van Lieshout

Atelier van Lieshout heeft voor Lensvelt een groot aantal bijzondere meubels ontworpen die zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld tot de favorieten van veel Nederlandse interieurarchitecten. Veel van zijn ontwerpen zijn inmiddels moderne klassiekers geworden, zoals de ‘AVL Shaker’ en de ‘Office Chair’.

 

AVL Glyder 240

De ‘AVL Glyder 240’ is onderdeel van een serie banken die toepasbaar zijn in elke ruimte waar mensen elkaar ontmoeten om te werken, te ontspannen, te leren en te recreëren. De rugleuning is dynamisch en kan op elke gewenste positie worden gezet door deze heen en weer te schuiven, oftewel te ‘glyden’.

AVL SPR Cathedra + poef blauw

Deze luxe fauteuil met armleggers en zes-tenige voet op ronde, metalen glijders is een voorbeeld van minimalisme. De eenvoud van de vorm representeert uitsluitend ‘het beeld van zitten’. De stoel geeft de ontvangstruimte het aanzien van een kalme en inspirerende omgeving. Het onderstel bestaat uit gegalvaniseerd staal.

AVL Koker, yellow chair

Van Lieshout maakte voor deze stoel uitsluitend gebruik van de aanwezige materialen uit zijn werkplaats: vierkante metalen buizen of ‘kokers’. De naam verwijst ook naar de kokerrok, die een elegante en sexy uitstraling heeft. Het onderstel is gemaakt van gegalvaniseerd staal.

Verkoopinformatie
Lensvelt
020 - 22 18 624
info@lensvelt.nl
www.lensvelt.nl