Kaartverkoop zalenverhuur

Wij bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van de expertise op het gebied van kaartverkoop en marketing. Heeft u een van onze zalen gehuurd voor een voorstelling of een concert van uw eigen theatergezelschap of orkest? Of is er kaartverkoop gekoppeld aan een groot congres? Wij zijn u graag van dienst.

Kaartverkoop is online mogelijk via deze website, telefonisch via 023 - 512 12 12 en persoonlijk aan de kassa in de Philharmonie aan de Lange Begijnestraat 11. Er wordt gebruik gemaakt van de toegangskaarten van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Het gebruik van zelfgemaakte kaarten is niet mogelijk.

Online kaartverkoop
De informatie over uw evenement wordt opgenomen op de website van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Vanaf uw eigen website kunt u een directe link maken naar de verkooppagina. Afrekenen is mogelijk met creditcard, iDEAL of PodiumCadeaukaart. De kaarten kunnen worden uitgeprint (€ 2,- administratiekosten) of thuisgestuurd (€ 4,- administratiekosten). Kaarten die binnen 5 dagen worden gekocht kunnen aan de Kassa van de Philharmonie worden afgehaald.

Telefonisch reserveren en aan de balie
De kassa van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem aan de Lange Begijnestraat 11 is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en een uur voorafgaand aan het evenement. Telefonisch kaarten reserveren kan van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur via
023 - 512 12 12. Telefonisch gereserveerde kaarten dienen binnen 7 dagen na reservering te zijn betaald aan de kassa. Indien er binnen 7 dagen voor het evenement wordt gereserveerd, dan liggen de kaarten op de avond zelf tot 30 minuten voor aanvang klaar. Niet tijdig afgehaalde kaarten worden opnieuw in de verkoop gebracht. Aan de kassa is het mogelijk om contant te betalen, met pinpas, creditcard of PODIUM Cadeaukaart.

Verkoopstanden
Tijdens openingstijden is het mogelijk bij uw contactpersoon de verkoopstanden van uw evenement op te vragen.

Placering
Kaarten voor de zalen van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem kunnen zowel geplaceerd (met toewijzing van stoelnummer) als ongeplaceerd worden verkocht.

Publiciteit
Als uw evenement bij ons in de verkoop gaat, wordt deze meegenomen op de website en, mits op tijd aangemeld, in onze seizoensbrochure. Hiernaast bieden wij de mogelijkheid de aankondiging van uw evenement mee te nemen op de binnen- en buitenschermen.